Lediga jobb Sverige

 oktober 2019

Redo för en spännande utmaning inom kapitalförvaltning?
Intervalor rekryterar en kundansvarig i Stockholm

  • Vill du arbeta i ett företag där din insats verkligen gör skillnad?
  • Vill du arbeta med ett kvalificerat team där vi tillsammans bygger verksamheten?
  • Är du i själ och hjärta en entreprenör med mycket drivkraft?

Intervalor erbjuder ett av marknadens mest utmanande men samtidigt roligaste jobb där du som kundansvarig representerar flera olika kapitalförvaltare på den svenska marknaden. Det innebär att du måste kunna mycket, vilja mycket och tycka om att driva många projekt samtidigt.

Du kommer att ha fokus på den professionella investeringsmarknaden och sitta centralt i Stockholm på Kungsgatan tillsammans med det lokala teamet på sex personer. Du kommer också att ha mycket kontakt med kollegorna i övriga nordiska länder och inte minst med våra förvaltare runt om i världen vilket förutsätter att du talar och skriver engelska obehindrat.

För att lyckas i rollen bör du vara självgående och ha erfarenhet av att framgångsrikt bygga långsiktiga relationer med professionella investerare. Du har ett stort nätverk i branschen och djup kunskap om produkter och tjänster på kapitalmarknaden. Och du har ett starkt eget driv.

Intervalor har med framgång marknadsfört internationella kapitalförvaltare i Norden sedan 1992 och är idag det ledande bolaget i regionen inom vår nisch. Nu står vi inför en expansion av verksamheten där vi kommer att lägga än mer fokus på ränteförvaltning och alternativa tillgångar. Har du redan erfarenhet av dessa tillgångsklasser är det ett stort plus.

Som person tror vi alltså att du är entreprenörsdriven och skulle trivas med att jobba i ett litet professionellt team. Vi tror också att du är prestigelös och flexibel och inte tvekar att rycka in där det behövs. Vi har en platt organisation där alla anställda kan och förväntas bidra till bolagets långsiktiga utveckling. Du, liksom dina kollegor, rapporterar direkt till VD.

Ansökan mejlar du till work@intervalor.com 
Rekryteringen är aktuell så länge annonsen ligger uppe på vår webb men urvalet sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: 

Finanschef Stina Byström, tel. 08 660 8052, s-(d_)-_bystrom-(_sm3Remove)-_-(_a)-_intervalor-(d_)-_com
VD Anders Bladh, tel. 08-660 8040, 
a-(d_)-_bladh-(_sm3Remove)-_-(_a)-_intervalor-(d_)-_com 

Vi undanber oss kontakt med searchfirmor för denna tjänst.


Om Intervalor

Intervalor representerar ett antal utvalda kapitalförvaltare på exklusiv basis i Norden. Sedan 27 år tillbaka erbjuder vi nordiska investerare tillgång till våra förvaltares marknadsledande tjänster och produkter, i kombination med vår egen personliga lokala service. Idag är vi 11 personer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Läs gärna mer på www.intervalor.com och följ oss på LinkedIn